Yritys Yhteystiedot Ota yhteyttä Avoimet työpaikat
 
Kirjanpito
Kirjanpitäjä luoksesi
Palkanlaskenta
Sähköinen taloushallinto

.
ASIAKKAISTAAN HUOLEHTIVA TILITOIMISTO

TJM-Systems Oy on vakavarainen sekä mukavan huumorintajuinen tilitoimisto Espoossa ja Vantaalla. Henkilökohtainen ja mutkaton palvelu soveltuu ihanteellisesti pienyritysten tarpeisiin.

Joustavuus helpottaa toimintaasi

Teemme yrityksesi kanssa joustavan runkosopimuksen, josta voidaan aina poiketa, mikäli huomaat tarvitsevasi jotain muuta. Lisäksi ehdotamme tarvittaessa uusia
tapoja tehostaa yrityksesi toimintaa.

Pysyt aina ajan tasalla

Kuulet ajoissa lainsäädännössä tapahtuneista muutoksista ja tiedät, millaisia toimenpiteitä niistä seuraa. Voit myös soittaa, mikäli tarvitset lisätietoa tai ratkaisun johonkin ongelmatilanteeseen. Matkapuhelimella tavoitat jonkun meistä yleensä myös normaalin toimistoajan ulkopuolella.

Pääset myös vaivatta yritystoiminnan alkuun

Ota meihin yhteyttä myös uutta yritystä perustaessasi. Sinulla ei tarvitse olla mielessä edes yhtiömuotoa, pelkkä yrittämisen halu riittää. Laadimme tarvittaessa kaikki perustamisasiakirjat puolestasi. Kirjoitamme myös kauppakirjat, työsopimukset ja muut asiakirjat, joten voit keskittyä ydinliiketoimintasi kehittämiseen jatkossakin.

Kattava verkosto aina yrityksesi tukena

Luotettavan ja monipuolisen yhteistyökumppaniverkoston ansiosta löydämme nopeasti tarkoituksiisi parhaiten sopivat yritysjuristit ja tilintarkastajat.

» Tilitoimiston pääsivulle

« TJM-Systems Oy:n pääsivulle
TJM-SYSTEMS OY – TILITOIMISTO  |  Läntinen teollisuuskatu 11, 02920 Espoo  |  Tikkurilantie 68, 01300 Vantaa
   Rekisteriseloste